Auto coatings

Ecocoat Poly is een ceramische coating speciaal voor je lakwerk. De coating geeft een kraswerende en zelfreinigende laag van 8h. De duurzaamheid is 1 jaar.

Prijs vanaf 349€ incl. btw.

Ecocoat Quartz Deze coating heeft een kraswerende en zelfreinigende laag met een hardheid van 9H. Met deze unieke glascoating, die zich op moleculair niveau aan de lak hecht, wordt een keiharde en duurzame ‘glazen’ beschermlaag over uw auto gelegd. Uw lak is daardoor beschermd tegen de meeste weersinvloeden en biedt een verhoogde weerstand tegen krassen met een garantie van 1 jaar en duurzaamheid tot 2 jaar.

Prijs vanaf 495€ incl. btw.

Ecocoat quartz + is een hybride keramisch coatingsysteem dat 2 verschillende keramische coatings met verschillende eigenschappen combineert met behulp van nanotechnologie om de ultieme beschermingslaag te creëren met verbeterde reflectiviteit, duurzaamheid, meer gladheid en zelfreiniging met een garantie van 2 jaar en duurzaamheid tot 3 jaar.

Prijs vanaf 595€ incl.btw.

iGL Ecocoat Kenzo is een 2 componenten glascoating speciaal voor de lak van uw auto. Dit is het vlaggenschip van IGL coatings. De coating heeft een kraswerende en zelfreinigende laag met een hardheid van 10H. Met deze unieke glascoating, die zich op moleculair niveau aan de lak hecht, wordt een keiharde en duurzame ‘glazen’ beschermlaag over uw auto gelegd. Uw lak is daardoor beschermd tegen de meeste weersinvloeden en biedt een verhoogde weerstand tegen krassen met een garantie van 3 jaar en duurzaamheid tot 4 jaar

Prijs vanaf 795€ incl. btw.

Vanaf nu ook is er ook de IGL Ecocoat kenzo met graphene.

Deze heeft een garantie van 4 jaar en duurzaamheid tot 5 jaar

Prijs vanaf 849€ incl. btw.

IGL wheel coating is een hydrofobe antistatische wielcoating die de hechting van remstof en vuil voorkomt. Deze coating heeft een hardheid van 9H en is hitte bestendig.

Prijs 149€ incl. btw voor 4 velgen.

Wil je graag dit pakket combineren met window of coating voor lakwerk neem dan contact op voor een speciale combinatieprijs.

IGL window coating is een keramische coating op basis van nanotechnologie voor alle glasoppervlakken, geglazuurd keramiek, gladde polycarbonaten of kunststoffen. Het creëert een super waterafstotend oppervlak en voorkomt watervlekken en is bestand tegen hoge wisselslijtage door het oppervlak aan te passen. Het resultaat is een veilige rijdconditie bij hevige regenval, aangezien het regenwater er met een snelheid van 50km / u af zal rollen. Het gecoate oppervlak stoot regen en vuil af en verhoogt de ontdooisnelheden die tot wel 1 jaar zal meegaan.

Prijs 165€ incl.btw voor 2 zijramen, voorraam en achterraam.

Wil je graag dit pakket combineren met wheel of coating voor lakwerk neem dan contact op voor een speciale combinatieprijs.

Alle standaardprijzen zijn incl. btw en gelden voor nieuwe wagens incl. wassen en 1 poliergang.

Indien de lak reeds verweerd is dan brengen wij deze eerst in zo goed als mogelijke conditie voor het beste resultaat, de polierwerken hiervoor worden supplement aangerekend.

Prijzen voor bussen en bestelwagens op afspraak.

YOU RIDE IT WE CLEAN IT

  • facebook bicyclean